Lágy Sajtok
30/534-9179

  • Regisztráció

 Lágy sajtok: Olyan aludttejből nyerik, mely a korlátozott mennyiségű tejsavó kipárologtatásával készül, és az elsajtosodási folyamat 30 – 40 °C között történik. Ezen csoporton belül megkülönböztetünk kéreg nélküli lágy sajtokat és kérges lágy sajtokat.

Results 1 - 12 of 12

Lágy sajtok

Reblochon

különleges puha hegyi sajt

Product details

Mothais 150g

Nyers tejből készült kecskesajt.

Product details

Mont d'Or

illatos lágysajt 480 g

Product details

Friss sajt Labneh

kenhető friss sajt vödörben 2,5 liter

Product details

Coulommiers

fehérpenészes lágysajt nyers tejből 500...

Product details

Cailladou

kakukkfüves friss sajt 2 kg

Product details

Brillat Savarin

tejszínes francia lágy sajt 500 g

Product details