Megérkezett Olaszország déli vidékéről Moliternóból legújabb ínyencségünk a Pecorino Moliterno sajt.Belsejét az
érlelés közben bejuttatott szarvasgombapaszta szövi át, amely a teljes sajttészta ízét meghatározza. Kiváló segédeszköz egy testes vörösbor társaságában a péntek esti buli beindításához.
Az antipaszti szó szerint annyit jelent: előétel. Mediterrán országokban, főleg Olaszországban a mindennapi étkezés része, de ez az olasz kifejezés mára már világszerte elterjedt.
Olaszországban gyakran kerül a tányérra főétkezések előtt grillezett zöldség, olíva, sajttal töltött gombafejek vagy halszeletek. Számukra egy szelet grillezett cukkini vagy padlizsán is kulináris élményt jelent.
Nálunk, Magyarországon is elterjedőben van ez a szokás, ma már éttermek kínálatában, sőt élelmiszerüzletek pultjaiban is találunk antipasztikat. Nálunk azonban egy sajttal töltött paprika vagy olíva, napon szárított paradicsom, vagy egy falat tenger gyümölcse jelenti a különlegességet.
Francia pástétomok érkeztek 1,3kg és 3,35kg kiszerelésben.
A következő ízben kaphatók:
-nyúlpástétom armanyakkal
-erdei gombás
-szarvaspástétom
-kacsa portói borral
-vadnyúl...
További kínálatunkért hívja a 06 20 565 0079 vagy a 06 30 534 9179 számot.
Pecorino romano spanyol juhsajt AKCIÓ!
Nettó átadási ára: 3.700,- Ft
az akció a készlet erejéig érvényes
Hívjon most: 30/5349179
Mi most friss nyári salátához ajánljuk, amit készíthetünk vegyes zöldségekből tetszés szerinti arányban keverve, kis fúszeres olajjal meglocsolva. A sajtot tálalás előtt a tetejére reszeljük.
Brokkolis tészta pecorino sajttal
Tartiflette egy hagyományos francia egytálétel, nagyon hasonlít a mi rakott burgonyánkhoz. Hideg téli esték kedvenc étele, amit a kandalló ropogó tüze és egy pohár bor még hangulatosabbá tesz...
Kacsamáj és portói? Nem kell megijedni tőle. A kacsamáj még ízletesebb, aromásabb lesz a portói bortól. Ünnepi asztalra ajánljuk.
További ízekért és megrendelésért hívja a következő telefonszámot: 06 20 565 0079.